Regnbue ruten 2020

#DetBliverGodtIgen

Regnbue ruten er blevet et symbol i hele Europa for at det hele nok skal blive bedre igen!
Vi i BUF vil rigtig gerne støtte dette tiltag og vi har derfor valgt at kombinere vores kærlighed for at få rørt kroppen og for at støtte et godt initiativ ved at lave en regnbue rute.

Tag derfor din familie i hånden, hop på cyklen eller kør den korte rute, på 1,3 km i bil og find de små gemte ‘guldkorn’ langs ruten
– følg regnbuen også skal det hele nok blive godt igen.

Med venlig hilsen
Alle os i BUF


Ruten

Ruten er tænkt som at man begynder ved Dagli Brugsen, fortsætter hen forbi Hornvarefabrikken og ud af Storebjergvej. Her følger man så pilenes retning, som de hænger på regnbuerne.

Ruten er 1,4 km. og tager et sted mellem 15-20 min. alt efter tempo og transportform!


VI HÅBER I VIL VÆRE MED!

SOS Børnebyerne har været med at til bringe konceptet til os i Danmark. Regnbuerne har været et symbol for mange mennesker, måske især børn, hovedsageligt i Italien, på at de finder håb i den svære tid.
Læs mere her på SOS Børnebyernes hjemmeside.


Lad os fylde byen op med farver og godt humør!

Vi håber i vil være med til at vise jeres støtte til hinanden, ligesom i allerede gør med bamserne i vindueskarmen – hvilket er fantastisk!
Vi håber derfor også i vil være med til dette lille tiltag.

SOS Børnebyerne har en masse gode og sjove forslag til, hvordan man kan lave regnbuer, men vi også har lavet denne lille fil, som i kan printe ud og farvelægge og derefter enten:
– Hænge i vindueskarmen
– I postkassen hos en i har kært og savner
– Evt. sammen med et gækkebrev om til præsten


Hvis i har lyst, må i MEGET gerne sende billeder, både fra ruten og af jeres regnbuer, til os på vores Facebook side eller til vores næstformand Andrea Siig på siig90@gmail.com.

Rigtig god fornøjelse.