Bestyrelsen

Udfordringer, nytænkning og samarbejde

I BUFs bestyrelse er vi 5 personer, som alle brænder lige meget for det lokale samfund, samarbejde, nye udfordringer og at tænke ud af boksen. Vi er en sammensat gruppe, med hver vores kompetencer og arbejdsområder, men men men vi er altid glade for konstruktiv kritik og modtager ALTID gerne nye forslag og ideer.

Hvem er vi?

Formanden

Thomas Holm Husballe
31 år, mand og familiefar til 3 raske drenge.
Thomas er vores all-over guy, som ved alt om alt – og det han ikke ved, skal han lynhurtigt nok finde ud af ved et par hurtige opkald. 
Thomas er hannen i flokken, som også lige træder i karakter, når snakken bliver for løssluppen og vi skal tilbage på sporet.

Har du generelle spørgsmål kontakt da
Thomas Holm Husballe
Tel.: 28734010
Mail.: bufformand@gmail.com

Næstformanden

Andrae Siig
29 år, gift og mor til 2 små børn under 4 år. 
Andrea er organisator og god til at lave to-do lister og få fulgt op på dem. Andrea står for de fleste arrangementer, som ikke hører under udvalgene selv, lige fra Oktoberfest til Joan Ørting foredrag.

Har du generelle spørgsmål kontakt da
Andrea Siig
Tel.: 42759533
Mail.: siig90@gmail.com

Kasser

Freja Ruby Olsen
33 år, bor med Martin og mor til 3 friske fyre!
Freja er vores økonomiske geni. Hun ved, hvornår vi kan og ikke kan bruge penge på noget. Det er hende, vi går til, når vi skal have åbnet pengekassen på klem for at få en lillefinger klemt ind. Hun er dog ikke bange for at åbne den op på vid gab for en god ide – tværtimod!

Har du økonomiske spørgsmål kontakt da
Freja Ruby Olesen
Tel.: 30223693
Mail.: bufkassemester@gmail.com

PR ansvarlig

Tina Aaes Lykke
29 år, gift og mor til to. 
Tina er vores emiji-queen og kan skrive alt med små løftestænger, biler og thumps-up. Hun ved en masse om Facebook-indstillinger, kontakt til aviser og hvordan vi får vores gode budskab ud om vores aktiviteter.

Har du et reklame spørgsmål kontakt da
Tina Aaes Lykke
Tel.: 20997340
Mail.: tinaaaes@live.dk

Sekratær

Lea Madsen
32 år og kærester med Kasper!
Lea er dansklæreren på holdet – hun klaprer fingrene hen over tastaturet hurtigere end en E-sport-spillerne, samtidig med at hun retter nutids-r og sætter kommaer raskt væk.

Har du et relevant spørgsmål kontakt da
Lea Madsen
Tel.: 21688047
Mail.: madsen_lea@hotmail.com