Sponsor

Hovedsponsor
Øvrige sponsor
Sponsor

Vi sætter stor pris på ALLE vores sponsor i foreningen, men er altid på udkig efter nye, som vil hjælpe os med at gøre forholdene bedre og federe for alle vores spors udøver.

Vi har forskellige sponsordele at tilbyde, men har man andet i tankerne som man gerne vil sponsor vil vi MEGET GERNE høre om det!

Trøjesponsor

Vi indleder fra vores nyeste sæson i 2019 et nyt trøjesponsor koncept.
Vi vil her få lavet tøj som spillerne selv skal holde styr på, men som de også må bruge alt det de overhovedet har lyst til – om det er til idræt i skolen eller om det er til Moster Odas fødselsdag blander vi os ikke i ! Vi ønsker at de bruger tøjet så meget som muligt.

Dette har vi valgt at gøre, da vores spillere vil få mere ud af deres spillertøj, da de vil få det sæt som passer dem helt perfekt og at man som sponsor ikke ligger gemt i en trøjetaske i hallen 6 ud af 7 dage i ugen. Dette gør at man bliver eksponeret op til 6 gange så meget som hidtil.

Tøjsponsoraterne ligger mellem 1000 kr. – 3000 kr.

Ønsker du at hører om vi har nogle ledige pladser på vores tøj, så tag endelig kontakt.

Redskaber, bolde og andet udstyr.

Da vi er en lille forening har vi brug for støtte til div. udstyr. Vi vil gerne gøre forholdene så moderne og fede som muligt, så flere for lyst til at komme afsted og få sig rørt i et fedt fællesskab.

Tidligere har vi fået pga. sponsorpenge fået muligheden for at starte vores Esport op.
Vi var så glade for at få et meget stort sponsorat af JyskEnergi i Holstebro til indkøb af computere og andet udstyr.

På grund af et ‘åbent’ sponsorat som vi selv har måtte råde over, har håndbold ønsket sig et Slappuk sæt. Dette sæt kan bruges til mange forskellige øvelser og har siden hen vist sig at kunne bruges til rigtig mange sporsgrene men også til leg til bl.a. Fredags Sjov.

Se linket her for at se hvordan vi kan bruge Slappuk i vores træning


Kontakt

Ønsker du at blive en del af sponsorerne for foreningen
Kontakt da vores næstformand
Andrea Siig
Tel. 42759533
Mail.: siig90@gmail.com